My Storyboard

Leuk dat je ‘my storyboard’ bezoekt. Wat is het idee? We willen aan de hand van jouw vraag duidelijk maken wat storytelling is en wat het mogelijk voor jouw organisatie kan betekenen.

Dat doen we met een storyboard; my storyboard. Daarvoor gaan we in gesprek, online of fysiek, mag jij zeggen. In maximaal anderhalf uur bevraag ik jou over je organisatie, je merk, product of dienst. Het kan gaan over identiteit, propositie, marktpositionering of iets anders. Op basis van dit gesprek formuleren we de vraagstelling en het gewenste resultaat. Hiermee ga ik samen met ons contentteam aan de slag. Vervolgens krijg je een visueel en tekstueel voorstel in de vorm van een storyboard; my storyboard. Je kunt kiezen voor een digitale presentatie en/of een geprint storyboard, formaat A3, 10 à 15 pagina’s. Wat je wil doen met ‘my storyboard’ is aan jou. Het storyborad maken we kosteloos. Er zijn een paar voorwaarden aan verbonden.

  1. De ideeën en voorstellen in ‘my storyboard’ blijven auteursrechtelijk eigendom van Strategyminds.
  2. Wil je daadwerkelijk met ‘my storyboard’ aan de slag, maar de ideeën zelf (laten) uitwerken, dan koop je ‘my storyboard’ voor € 750,00 (excl. btw).
  3. Wil je één of meerdere ideeën door Strategyminds laten uitwerken dat betaal je alleen voor de uitwerking.
  4. We behouden ons het recht voor om geen storyboard te maken als we, om welke reden ook, niet achter de aanvraag staan.

Dan nog even dit. De coronacrisis heeft ons ook geraakt. Gelukkig zien we langzaam maar zeker weer een stijgende lijn in de werkzaamheden. Hoe leuk het ook is, we kunnen ons niet alleen bezighouden met het maken van storyboards. Vandaar dat we in eerste instantie vijf storyboards maken (kosteloos), zodat we deze ook binnen een acceptabele tijd kunnen presenteren. Dus aarzel niet, dit is een mooie gelegenheid om je communicatie na corona een boost te geven.

Het lijkt ons superleuk om voor jou hiermee aan de slag te gaan. Wij beloven je een storyboard waarin we met veel enthousiasme en creativiteit laten zien hoe storytelling jou verder brengt. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.