Over Strategyminds

Strategyminds bedenkt, creëert en activeert wat jouw merk nodig heeft om zich verder te ontwikkelen in een sterk veranderende wereld. We zijn geïnteresseerd in jouw verhaal; je missie, je visie, datgene waarmee jouw merk of organisatie zich kan onderscheiden. Hoe blijf je relevant? Daar gaan we naar op zoek en dat vertalen we naar communicatie in welke vorm ook. Strategyminds ondersteunt jouw organisatie bij communicatievraagstukken op het gebied van strategie, concept en creatie, zoals logo’s en huisstijlen, campagnes, magazines tot complete contentplatformen.

Daarbij maken we onder andere gebruik van storytelling omdat we overtuigd zijn van de kracht van verhalen. In onze aanpak hebben we veel aandacht voor het proces; we zitten dicht op de bal als adviseur, regisseur en uitvoerend producent. Voor de uitvoering kiezen we vaak voor een agile werkwijze. Afhankelijk van het project stellen we een team samen met de ervaring en expertise die het beste bij een opdracht en de behoefte van de klant passen. Ons team bestaat uit (creatieve) consultants, tekstschrijvers, designers, (video)fotografen, online marketeers en developers.

Strategyminds is er voor starters, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties. Achter iedere klant, iedere opdracht schuilt een verhaal, waar we graag onze tanden in zetten. Je kunt ons inzetten voor een opdracht, een project of als full service communicatiebureau.

Hoe kunnen wij jou verder helpen met uitdagende communicatievraagstukken?

Stuur mij gerust een mail: e.broens@strategyminds.nl