Over Strategyminds

Sinds 2000 bedenken, creëren en activeren we communicatie-uitingen die nodig zijn om organisaties en merken duurzaam verder te helpen met identiteit, engagement, zichtbaarheid en groei. In de loop der jaren is de wereld veranderd. Daarmee is ook onze context veranderd. De essentie van wat we doen is nog hetzelfde. We zijn benieuwd naar het verhaal achter een merk, we gaan op zoek naar het onderscheidend vermogen en maken dat zichtbaar beter. Dat zijn mooie processen, vooral de interactie met klant waarin we samen tot een identiteit, concept of gewoon een mooie uiting komen.

We maken onder andere gebruik van storytelling omdat we overtuigd zijn van de kracht van verhalen. Daarmee maken we communicatie authentiek en dicht bij de klant en zijn doelgroep(en). In onze aanpak hebben we veel aandacht voor het proces; we zitten dicht op de bal als adviseur, regisseur en uitvoerend producent. Voor de uitvoering kiezen we vaak voor een agile werkwijze. Afhankelijk van het project stellen we een team samen met de ervaring en expertise die het beste bij een opdracht en de behoefte van de klant passen. Ons team bestaat uit (creatieve) consultants, tekstschrijvers, designers, (video)fotografen, online marketeers en developers.

Strategyminds is er voor starters, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties. Achter iedere klant, iedere opdracht schuilt een verhaal, waar we graag onze tanden in zetten. Je kunt ons inzetten voor een opdracht, een project, een interim-klus of als full service communicatiebureau.

Nader kennismaken? Stuur mij gerust een mail: e.broens@strategyminds.nl